Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Κόρινθος: Καλλιτεχνικό δρώμενο ενάντια στο οριστικό κλείσιμο του Κέντρου Νέων Κορινθίας. (Βίντεο)

Κόρινθος 19 Ιουλίου 2014: 
Καλλιτεχνικό δρώμενο, στον πεζόδρομομο,
 ενάντια στο οριστικό κλείσιμο
 του Κέντρου Νέων Κορινθίας.
Το κλείσιμο του κτιρίου του Κέντρου Νέων Κορινθίας
 θα στερήσει μέσα στις συνθήκες
 της άγριας οικονομικής κρίσης την πρόσβαση 
σε εργαστήρια, συναυλίες, 
κινηματογραφικές προβολές, παραστάσεις, 
καθημερινή λειτουργία του στεκιού νεολαίας
  σε όλους όσους αποκλείονται από αυτά λόγω οικονομικής δυσχέρειας μια που ότι γίνεται στο ΚΝΚ είναι χωρίς είσοδο 
και χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση 
των συμμετεχόντων, αφού βασίζεται
 στην εθελοντική προσφορά
 των ομάδων της πόλης.

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το κεντρο νεων Κορίνθου ήταν (και εύχομαι να μην είναι παλι) μια εχιδνοφωλιά των κ@λοπαίδων του αναρχικού - αριστεριστικου χώρου, που επέβαλαν την καθεστωτικη άποψή τους (αφού είναι η ίδια η εθνομηδενιστική) σαν επίσημος ...φορέας με τη χρηματοδοτηση της ..."αυτοδιοίκησης".

Kartsonakis Pan είπε...

Δεν θα ενέκρινα ποτέ αυτό το σχόλιο αν (αφού αργοπορούσα να το εγκρίνω) σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ανώνυμο (που τελικά είναι επώνυμος) δεν γνώριζα ποιος είναι. Λογοκρισία σε άποψη δεν μπορώ να κάνω και φυσικά θα φιλοξενήσω όποια άλλη άποψη μου σταλθεί στα σχόλια αρκεί να είναι ή επώνυμη ή τουλάχιστον εγώ να γνωρίζω το ποιος είναι.

Βασιλική Κλέτσα είπε...

Τόσο "επώνυμη" άποψη που φοβάται να πει το όνομά της...δεν θα σχολιάσω το "επώνυμο" σχόλιο λοιπόν, είναι ανάξιο λόγου...η απάντηση στους "δρόμους" του αγώνα (και τα χρυσαύγουλα ας κάτσουν στις φωλιές τους καλύτερα)!

Μάγια Φουριώτη είπε...

Κύριε Ανώνυμε για εμάς, επώνυμε για το φίλο Τάκη, εγώ που συμμετείχα στο δρώμενο και συμπαραστέκομαι στον αγώνα για να μην κλείσει το ΚΝΚ οριστικά, δεν ανήκω ούτε στον αναρχικό χώρο, ούτε σε κάποιο κόμμα της αριστεράς.Στο ΚΝΚ πήγαιναν τα παιδιά μου και έμαθαν πολλά, σας διαβεβαιώ.Επιθυμώ λοιπόν να συνεχίσει η λειτουργία του για τα παιδιά και τους νέους της Κορινθίας.

Μάγια Φουριώτη είπε...

Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι το ΚΝΚ λειτουργεί χωρίς επιχορήγηση!!!Μόνο με εθελοντές!!!!!

Όλγα Παπαλεξάνδρου είπε...

Όλοι όσοι στηρίζουμε το Κέντρο Νέων είμαστε επώνυμοι και όχι μονο αυτό, αλλά βλέπετε και τις φάτσες μας στα δρώμενα ή στις δηλώσεις που κάνουμε. Το που ανήκει ο κάθε ένας είναι θέμα προσωπικό καί δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αφήστε που πολλοί από εμάς δεν ανήκουμε πουθενα...
Το Κέντρο Νέων υποστηρίζεται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ποτέ δεν εισπαράξαμε ούτε ένα λεπτό του ευρώ και ούτε έχουμε καμία ορεξη να εισπράξουμε. Αυτοί που ανακατευτήκανε με λεφτά, αυτοί θέλουν να το κλείσουν...
Το ίδιο θα κάνουμε και για τις παραλίες και για όποιον άλλον δημόσιο χώρο προσπαθήσουν να απαξιώσουν, πουλήσουν, ξεπουλήσουν κλπ

Μαρία Μαρίνου μέλος της Πρωτοβουλίας για το Κέντρο Νέων είπε...

Αγαπητέ Κύριε Καρτσωνάκη κρατήστε το όνομα του Επώνυμου-Ανώνυμου(σαν να λέμε άσπρο-μαύρο μαζί)για να μπορέσουμε να στείλουμε τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.
Αν πρόκειται για κάποιον κυνηγό φιδιών,απ ότι φαίνεται για κάποιον γενναίο Ιντιάννα Τζόουνς που κυνηγάει Ανακόντα και τώρα τελευταία οι δουλειές είναι πεσμένες, ή για κάποιον που όπως λέει και ο λαός .....άσε αυτός φοβάται να πεί και το όνομά του ακόμα....όπως και νάχει το διακύβευμα είναι σοβαρό.
Η πρωτοβουλία έχει επεξεργαστεί ολοκληρωμένες προτάσεις για την βιωσιμότητα του χώρου του Κέντρου Νέων και θα προκαλέσει έναν δημόσιο διάλογο τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και μέσα στην ίδια την κοινωνία μέσω των οργανωμένων φορέων της και των πολιτών της.